Rendeld elő a Huawei Watch 3 szériát Magyarországon

huawwi

Az előző hónapban a Huawei bemutatta az új okosóráit, amit már elő is lehet rendelni a mai naptól. Mutatjuk a részleteket.

INLOCK

A kínai cég bemutatta a Huawei Watch 3 és Huawei Watch 3 Pro készülékeket. A készülékekről azt kell tudni, hogy egy 1,43 colos AMOLED kijelzőt kaptak meg, amit 46 mm és 48 mm-es kialakításban vásárolhatunk meg. Az eszközök IP68-as tanúsítványal rendelkeznek és 5ATM nyomásig bírják a víz alatt.

huawei

Az óra méri a felhasználó pulzusát, véroxigén-szintjét, alvási szokásait és számos sportolást tud megfigyelni. A készülékekkel fogadhatjuk a hívásainkat és válaszolhatunk is az üzenetekre. Mindkét verzió e-SIM képes verzióban érkezik a boltokba, így akár a mobiltelefonunkat is felválthatjuk velük.

A két készülék között kettő apróbb különbség van csak az egyik  dizájnban a másik pedig az  akkumulátor kapacitásban rejlik, hiszen a Pro verziónak jobb az üzemideje. A készülékekben 2 GB RAM és 16 GB tárhely kapott helyet. Szoftveres oldalról nézve az okosórák Harmony OS 2.0-val érkeznek.

Az előrendelési időszak 2021. július 1-től 2021 július 15-ig tart. A promóció időtartama alatt ajándékba jár az óra mellé egy Huawei FreeBuds 4i vezeték nélküli fülhallgató, ami nagyjából 30.000 Ft-lenne ha külön vásárolnánk meg.

Érdemes kihasználni az ajánlatot hiszen egy remek lehetőség azok számára, akik okosórában gondolkodnak. Nem mellesleg egy nagyon jó kis TWS-t kapunk mellé ajándékba.

Forrás Huawei