Sokaknak megoldhatja a gondját a Vodafone

vodafone

Magyarország egyik legnépszerűbb szolgáltatója, most egy szuper szolgáltatással állt elő, ami sokak gondját megoldhatja mindenhol. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Vodafone folyamatosan fejlődik és ha rangsorolnunk kellene, akkor ott liheg a Telekom mögött nagyon közel. Nemrég ugye megvásárolták a UPC-t, így a szolgáltatások listája igencsak kibővült, emellett több volt UPC ügyfelet is megtudtak nyerni a jelentős kedvezményeikkel.

Persze, mint mindenhol, itt is voltak gondok az átállásról, több esetben frissíteniük kellett az alkalmazásukat, de úgy tűnik, hogy lassan kezd minden a helyére kerülni és stabil növekedési pályára lépett a cég. Ehhez nagyban hozzájárulnak a kedvező csomagok és újítások.

A cég már 10.000 Ft-ért kínál korlátlan internetet korlátlan beszélgetéssel, emellett, ha valaki rendelkezik otthoni csomaggal is, akkor több ezer forint kedvezményt is kaphat havonta. A cég néhány napja, egy újabb újítással állt elő, amit a televíziókban is reklámoznak, ez pedig nem más, mint az Internet Pro csomag.

Az Internet Pro csomagnak az a lényege, hogy akkor is tudsz majd internetezni, ha például elmegy az áram. Itt a korlátlan vezetékes csomag mellé adtak hozzá, havi 5GB megújuló belföldi adatmennyiséget, valamint egy havonta egyszer aktiválható 72 órás korlátlan internet hozzáférést. A csomag további részletekről a Vodafone honlapján, vagy a Vodafone üzletekben tudtok tájékozódni.

Forrás: Vodafone