Több memóriával és tárhellyel jön az újragondolt Redmi 9A

Egy picit több tárhellyel és rendszermemóriával fűszerezi meg a Redmi az egyik legnépszerűbb készülékét a Redmi 9A-t.

A Xiaomi az év elején dobra piacra a megfizethető Redmi 9A-t. A mobil hatalmas kijelzővel és méretes akkumulátorral érkezett, de csak 3 GB RAM-ot és 32 GB tárhelyet pakoltak bele.

A bemutató után néhány héttel Indiában már egy új névvel és több memóriával szerelt variánst is piacra dobtak. Az elnevezésen azért sokat nem gondolkodtak, Redmi 9i néven jelent meg az eszköz, de már 4 GB RAM és 64 GB tárhely volt benne.

new-redmi-9a

Most a Redmi-nél még tovább mentek, és úgy gondolták többet is kihoznak a 9A-ból. A modellt piacra dobták 6 GR RAM-mal és 128 GB tárhellyel is. A Redmi 9A egyébként 6,53 hüvelykes 720 x 1600 felbontású IPS LCD kijelzővel rendelkezik. A benne lévő 12 nanométeres processzor a MediaTek nyolcmagos, Helio G25 lapkája. Az előlapon 5, míg a hátlapon egy 13 megapixeles kamerát találunk. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh, a telepet 10 wattos töltéssel táplálhatunk.

Szeptember 29-től, első körben Kínában kerül majd forgalomba a 6/128 GB-os változat a globális starttal kapcsolatban még nem érkezett semmi információ.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.