Tovább fejlődik az Android TV

android tv

Az Android televízió felülettel rendelkező készülékek az utóbbi időszakban nagy változáson mentek keresztül. A Google most ismét tovább fejleszti a televíziókra szánt felületét.

INLOCK

A Google külön fejleszti az Android televíziók és a Google TV felületét. Legutóbb februárban kaptak az Android alapú készülékek egy nagyobb frissítést, ahol a felhasználói felület kialakítását fejlesztették tovább és javították a megjelenést.

A felhasználók szerint egyre jobban kezd hasonlítani a két felület, ami nem feltétlenül jelent gondot, hiszen számos olyan fejlesztés érkezik a Google TV felől, amik egyre jobbá és jobbá teszik az android rendszert.

Az egyik fontos új frissítés segítségével egy filmet vagy sorozatot, amit meg szeretnénk nézni, vagy várjuk a folytatását figyelőlistára tehetünk a felfedezés fül alatt.

android

Egy másik újdonsággal pedig úgymond megtaníthatjuk a felületnek, hogy olyan tartalmakat jelenítsen meg számunkra, ami érdekelhet minket és meg szeretnénk nézni. Ezt úgy érhetjük el, ha az eszközbeállítások fülön a kezdő képernyőre, majd pedig a tartalombeállítások elemre kattintunk.

A szivárgás szerint ezek az új funkciók még a héten elérhetnek a felhasználókhoz, úgyhogy érdemes figyelni a frissítéseket.


Forrás