Újra Samsung hónap a MediaMarkt üzletekben

mediamarkt

A decemberihez hasonlóan, újra Samsung hónap van a MediaMarkt üzletekben, aminek keretein belül számos kedvezmény érhető el. Mutatjuk, hogy mit érdemes megvásárolni most.

crypto50

A MediaMarkt üzletekben és a weboldalon is, számos nagy akció érhető el Samsung termékekre. Az akció hónap elején kezdődött és február 28-án ér majd véget. Több olyan promóció van, ami egész hónapban érvényes és több olyan kedvezménnyel találkozhatunk, amik néhány napig tartanak. Most mutatjuk nektek összeszedve, a jelenleg futó, legjobb ajánlatokat.

A hónap végéig fut egy olyan akció, aminek keretein belül, ha valaki Samsung Galaxy Watch 4 vagy Samsung Galaxy Watch 4 Classic okosórát vásárol e-SIM-es kiadásban, az ajándékba kap egy Samsung Galaxy Buds2-es fülhallgatót választható színben.

watch 4

Továbbá a Samsung Galaxy S21 FE mellé, szintén a hónap utolsó napjáig jár egy Samsung Galaxy Fit karkötő és Samsung SmartTag csomag. Ez az akció is elérhető az online felületen és az üzletekben is egyaránt. Minkét tárhely kivitel mellé (6GB/128GB, 8GB/256GB) jár az ajándék.

Ezekre most még ráfejeltek egy promócióval, ami február 27-ig tart. Itt a középkategóriától a prémium szegmensig találhatunk szuper ajánlatot.

Ilyen például a Samsung Galaxy A22 4G okostelefon, ami 89.999 Ft helyett 72.999 Ft-ba kerül. Viszont a Samsung Galaxy S21 128GB-os verziója is, elég jó áron 264.999 Ft-ért szerezhető be. A hajlítható kijelzős modellek sem maradtak ki a buliból, hiszen a Samsung Galaxy Z Flip 3 128GB 369.999 Ft, a Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB 639.999 Ft. Mindkét termék mellé, jár ajándékba egy Samsung Galaxy Watch 4 okosóra, választható színben és méretben (Bluetooth verzió).


Forrás