Véget érhet a Huawei és a Leica partnerkapcsolata?

Egy új pletyka szerint megszűnhet a partnerkapcsolat a Huawei és a telefonjaikba kameramodulokat gyártó Leica között.

Miután a Huawei sikeresen értékesítette a Honor almárkát, felreppent egy újabb hír a kínai céggel kapcsolatban. A Digital Chat Station azt állítja, hogy információik szerint hamarosan megszűnhet a Huawei és a mobiljaikba kameramodulokat gyártó Leica között a partnerkapcsolat. Ami azt jelentené, hogy ezt követően kamerákban valószínűleg gyengébbek lennének a Huawei mobilok. A cég 2016 óta áll kapcsolatban a Leica-val, ekkor debütált a Huawei P9, ami az első telefonjuk ilyen lencsével. Majd ezt követően a többi zászlóshajó is a Leica által fejlesztett kamerákkal érkezett.

A fentiekkel kapcsolatban a Leica elmondta, hogy ők nem tudnak ilyenről, hogy a két cég között megszűnne a partnerkapcsolat. A Huawei szóvivője pedig kijelentette, hogy ez abszolút álhír, nem fog megszűnni a kapcsolatuk a Leica-val. A fentiek tükrében tehát nagyon úgy tűnik, hogy valóban csak egy álhír volt a Digital Chat Station részéről. De mint tudjuk azért minden pletykának van valami alapja. Nem is kell messzire mennünk mikor jöttek az első információk a Honor eladásáról. A Huawei természetesen ezt is tagadta, majd végül valóban eladták az almárkát.

Azért reménykedünk benne, hogy a Leica és a Huawei partnerkapcsolata nem fog megszűnni, mert ez egy újabb nagy pofon lenne a kínai gyártónak.

FORRÁSandroidauthority
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.