Durván leárazták a Windows 10-et!

Ha még nem eredeti Windows rendszer fut a gépeden most érdemes beszerezni egy jogtiszta szoftverkulcsot a Microsoft operációs rendszeréhez, mert a KeysOff.com nagyon jó áron kínálja a Windows 10-et.

A Microsoft legfrissebb operációs rendszerének dobozos változatáért egyes webshopokban akár 60 ezer forintot is elkérnek, de azt kevesen tudják, hogy ennek töredékéért is beszerezhető a Windows 10. A KeysOff.com egy eredeti szoftverkulcsok árusításával foglalkozó weboldal, ezeket licenceket a vásárlást követően e-mailban küldik el a felhasználók részére, így nincs kiszállítási díj és olyan költéségek amikkel a dobozos verzió esetében számolni kellene. Tavaszi akciójuk keretén belül a Windows 10 Pro-t például már 2650 Ft-ért beszerezted, ami nem tétel egy eredeti operációsrendszerért. Ha már van eredeti Windows a gépeden, akkor is érdemes körülnézni náluk, mert rengeteg Microsoft szoftvert kínálnak nagyon jó áron.

A BSD50 kuponkódot használva 50% kedvezményt kapsz és az alábbi kedvezményes árakon tudod megvásárolni a Windows 10 Pro-t és Home-ot:

>>Még több ajánlat

A legjobb alkalmazások munkához és tanuláshoz, most 58% kedvezménnyel! (Használd a BSD58 kupont):

>>Még több ajánlat

A Keysoff.com a lehető legjobb és leggyorsabb szolgáltatást nyújtja. Röviddel a megrendelést követően egyszerűen és gyorsan megkapod a szoftverkulcsot e-mailban vagy a weboldalon található Live chat-en. Nem kell napokat várni az üzenetre. Ha pedig valami probléma merül fel vagy bármi kérdésed van az ügyfélszolgálatuk készséggel áll a rendelkezésedre.

A fenti cikk szponzorált tartalom, aminek elsődleges célja az információ átadása. A GSMring.hu a Keysoff.com-tól függetlenül működik. Kérdés, észrevétel esetén írj e-mailt a mailt a service@keysoff.com-ra.