Újévi szoftver akciók: 90% kedvezmény a Windows 10-re

szponzorált tartalom

Ha szeretnéd a 2021-es évet egy kis spórolással kezdeni, nézz körül a Keysoff.com weboldalán, mert idén is rengeteg akcióval várnak mindenkit. 

A Keysoff 2021-ben sem akar csalódást okozni a vásárlóknak, épp ezért rögtön egy 90%-os kedvezménnyel indítják az évet, ennyivel olcsóbban tudod most beszerezni a Microsoft legnépszerűbb szoftvereit a Windows 10-et és az Office-t. Az akció már kezdetét is vette, egy eredeti Windows 10 szoftverkulcs ára jelenleg 25 ezer forint körül van, de a Keysoff.com-nál ugyanezt a jogtiszta operációs rendszert már 2035 Ft-ért is beszerezheted.

Újévi akciók – Akár 90% kedvezmény korlátozott ideig, amíg a készlet tart! 

•Top 1: Windows 10 Professional 32/64-Bit – 2.620 Ft.
A Microsoft operációsrendszere a munkavégzés, a tanulás és a szórakozás egyik elengedhetetlen eszköze. Ideális lehet kis- és nagy vállalkozások számára, illetve olyan felhasználóknak, akiknek fokozott biztonságra és funkcionalitásra van szükségük.

•Top 2: Office 2019 Professional Plus – 10.200 Ft
Fejlett prezentációs funkciók, erőteljesebb adatelemzés, könnyebb e-mail kezelés és még sok már új funkció – ezek az Office 2019 legfőbb előnyei. Windows 10 mellé kötelező darab.

•Top 3: Office 2016 Professional Plus: – 7.672 Ft
Még mindig nélkülözhetetlen, és a koronavírus miatti szankciók miatt most hasznosabb mint valaha.

•Top 4: Windows 10 Professional 32/64-Bit (2 PC): – 4.070 Ft
Jó választás azoknak a kis- és középvállalkozásoknak, ahol több számítógépen is dolgoznak. Ennél olcsóbban nem lehet Windows 10-hez jutni, csupán 2.035 Ft-ot kell fizetni szoftverkulcsonként!

További Windows akciók – 45% kedvezményt kapsz ha használod a “BFS45” kuponkódot. 

Csomag ajánlatok – Együtt olcsóbb, akár 58% kedvezmény a “BFS58” kuponkóddal.

További ajánlatok – Munkához és tanuláshoz 58% kedvezmény a “BFS58” kuponóddal.

Nem találtad meg amit keresel? Nézz körül itt is! >>

A Keysoff.com a lehető legjobb és leggyorsabb szolgáltatást nyújtja. Röviddel a megrendelést követően egyszerűen és gyorsan megkapod a szoftverkulcsot e-mailban vagy a weboldalon található Live chat-en. Nem kell napokat várni az üzenetre. Ha pedig valami probléma merül fel vagy bármi kérdésed van az ügyfélszolgálatuk készséggel áll a rendelkezésedre.

A fenti cikk szponzorált tartalom, aminek elsődleges célja az információ átadása. A GSMring.hu a Keysoff.com-tól függetlenül működik. Kérdés, észrevétel esetén írj e-mailt a mailt a service@keysoff.com-ra.