16 GB RAM-al jön idén az egyik kínai gyártó mobilja

Már nem számít újdonságnak, hogy Kínából érkeznek elsőként az olyan telefonok amelyek hardveresen valamiben kiemelkednek a többi közül. Úgy tűnik idén sem lesz ez másképp, ugyanis a Xiaomi 16 GB RAM-al szerelt mobilt dob piacra.


Az elmúlt 10 évben igen nagy fejlődésen ment át a mobil ipar. Ezt nem csak a telefonok kameráinak számán, vagy a készülékekben lévő akkumulátorok töltésének sebességén vehetjük észre hanem a teljesítményen is. Figyelemre méltó dolog, hogy a csúcskategóriás telefonok már olyan processzorral rendelkeznek amivel egy számítógép is zökkenőmentesen működne. A Xiaomi-t ismerve tudjuk, hogy nem szeretnek egy helyben toporogni a technológiai fejlődés terén. Az elmúlt időszakban számos újítást hoztak el nekünk és több olyanról is tudunk ami jelenleg fejlesztési fázisban van.

mi

A legfrissebb pletykák alapján úgy tűnik, hogy az idei Black Shark-al is szeretnének kitűnni a többi gyártó közül. Ez a modell a múlt hónapban bukkant fel elsőként, amikor is egy tanúsítványt zsebelt be magának. Ugyan hivatalos megerősítést még nem kaptunk az érkezését illetően, de a SHARK KLE-AO modellszám egyértelműen egy újabb Black Shark mobilra utal, ,ivel pedig legutóbb a Black Shark 2 Pro mutatkozott be, így valószínű, hogy ezt a Black Shark 3 követi majd.

black shark 2 pro

Külföldi forrásból származó információk alapján a Black Shark 3 akár 16 GB RAM-al is beszerezhető lesz. Ami ha azt nézzük, hogy csak egy mobiltelefonról van szó egészen lenyűgöző teljesítmény. Persze azt azért nem mondanánk, hogy ezzel a Xiaomi olyan nagy meglepetést fog okozni, mivel már tavaly jöttek ki 12 GB RAM-al rendelkező mobilok, így sejthető volt, hogy ez lesz a következő szint.

A kiszivárogtató Sudhanshu Twitter bejegyzése szerint így a Xiaomi Black Shark 3 lehet az első olyan mobiltelefon ami 16 GB RAM-ot fog kapni, de azért azt is megjegyezte óvatosan, hogy a hivatalos bejelentésig ne vegyünk erre mérget. A Black Shark 3 egyébként már 5G képes is lesz, érkezését illetően még semmit nem tudni.