45W-os töltéssel jöhet a Samsung Galaxy S22 ultra

s21

Folyamatosan érkeznek a szivárgások a legújabb Samsung Galaxy S sorozatról. Most az derült ki, hogy milyen gyorsan tölthet majd a legerősebb verzió.

crypto50

A Samsung valószínűleg a 2022-es év elején fogja bemutatni a legújabb S szériát, amiről úgy beszélnek, hogy Samsung Galaxy S22 széria. Szinte az már biztos, hogy ez is három tagból fog állni, csak úgy, mint idén és tavaly. Lesz egy sima verzió, ami méretben kompaktnak tekinthető majd, míg ennek lesz egy plusz változata is. A legerősebb készülék pedig az Ultra variáns lehet majd.

Ahogy megszokhattuk minden bizonnyal ez majd tele lesz pakolva újításokkal, emellett kezelheti majd az S-Pen-t. Eddig már hallhattunk arról, hogy a kamerafunkciók sokat fognak fejlődni és hardveresen is kiugróan erős lesz a mobiltelefon.

s21

Az idei széria töltési sebesség szempontból vezetékesen 25W-ra képes. Szerintünk ez elég lehet, viszont láttunk már a Samsungnál ennél gyorsabb megoldást is, mint például a Samsung Galaxy Note 10+-nál a 45W-ot. Egy szivárogtató szerint ehhez a gyorsasághoz térhetnek vissza a Samsung Galaxy S22 Ultra készüléknél.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy a 45W-os töltőadapter megtalálható lesz-e a dobozban, viszont ha a cég politikáját nézzük és azt, hogy idén nem is jelent meg csúcskészülékük töltő adapterrel a dobozban, akkor előre be is vásárolhatunk ebből a típusú töltőből.


Forrás