5000 mAh-es akksival jön a Samsung Galaxy M13 5G

A dél-koreai vállalat a napokban újabb okostelefont dobhat majd piacra, Samsung Galaxy M13 5G néven. Mutatjuk, hogy mit tudunk a készülékről.

A Samsung Galaxy M13 4G okostelefon még az előző hónapban került bemutatásra, de úgy tűnik, hogy hamarosan ennek megérkezhet a társa, Samsung Galaxy M13 5G néven. Állítólag a készülék először Indiában kerül majd bemutatásra, de erről még pontos információk nincsenek.

A Samsung Galaxy M13 5G hardveresen egy MediaTek Dimensity 700-as lapkát kaphat meg, csak úgy, mint a Samsung Galaxy A22 5G és Samsung A32 5G készülékénél is volt. Összesen kétféle kivitelben érezhet majd meg: lesz egy 4GB/64GB-os verzió és egy 6GB/128GB-os verzió is.

A belső tárhelyet még tovább lehet bővíteni MicroSD kártya segítségével további 1 TB-ot. Állítólag még a RAM Plus bővítési funkciót is támogatja, így gyorsabbá tehető a készülék valamivel.

Ahogy azt már a címben is bemutattuk, az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es lehet, ami biztosítja a hosszú üzemidőt. A kijelző pedig egy 6,5 colos HD+ felbontású LCD panelt kaphat meg, amin vízcsepp kivágásban kaphat majd helyet az 5 MP-es szelfi kamera. A hátlapon összesen két darab kamera kap majd helyet, egy 50 MP-es főkamera és egy 2 MP-es érzékelő.


Forrás