6000 mAh-s akkumulátorral és négy kamerával debütált a Galaxy M21

galaxy-m21-cover

A múlt hónap végén bemutatott Galaxy M31 után most egy újabb készülékkel gyarapodott a Samsung Galaxy M szériája. A most bemutatott Galaxy M21 nevéből is sejthető, hogy egy picit gyengébb mobillal lesz dolgunk, de azért ez nem minden szempontból van így.


Akárcsak az M31-nél itt is egy 15 wattos gyorstöltést is támogató 6000 mAs akkumulátort kapunk. De nem ez az egyetlen dolog amin nem változtatott a gyártó, ez esetben is maradt az Exynos 9611 lapka. Maximum 6 GB RAM-mal és 128 GB-os tárolóval tudjuk beszerezni a Galaxy M21-et. Persze van ennél szerényebb változat is, amibe 4 GB RAM-ot és 64 GB-os tárhelyet pakolt a Samsung.

galaxy-m21-1

A megjelenítőről is elmondhatjuk, hogy teljes mértékben ugyan az mint ami a Galaxy M31-ben is van. Adott tehát a Full HD+ felbontás, és a 6,4 hüvelykes Super AMOLED panel. A kijelző felső részében egy pici szenzorsziget ad helyet az előlapi kamerának, ez a modul 20 megapixeles.

galaxy-m21-2

A hátlapon 48 megapixeles főkamerát találunk, ez mellé még kapunk egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű modult és egy 5 megapixeles mélységszenzort. A fentiek tükrében kijelenthetjük, hogy a Galaxy M21 és Galaxy M31 között csak kamerás fronton vannak változások. Még az ujjlenyomat olvasó is ugyan úgy néz ki és a hátlapon ugyanazon pontján helyezkedik el.

galaxy-m21-3

A Galaxy M21 március 23-tól első körben az indiai piacon lesz elérhető hollófekete és éjfél kék színekben. Android 10 rendszerrel és One UI 2.0 kezelőfelülettel bonthatjuk majd ki dobozából, ára pedig 56 ezer forintnak megfelelő rúpia.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.