Hatalmas az érdeklődés a Black Shark 3 mobilok iránt

Ahogy várható volt, hatalmas a kereslet a Xiaomi újonnan bemutatott gamer mobiljai, a Black Shark 3 és Black Shark 3 Pro iránt.


A Xiaomi kedden mutatta be a Black Shark 3 és Black Shark 3 Pro készülékeket. Ezt követően az előrendelési időszak is kezdetét vette és mindössze két nap alatt 5 millióan regisztráltak elő a két telefonra. Már a bemutató napján is lehetett rá számítani, hogy népszerű lesz a Black Shark mobilok harmadik generációja, mivel egész jó áron érkeztek a konkurencia hasonló modelljeihez képest. Ha ez még nem lenne elég, a Black Shark 3 mindezek mellett egyébként 5G képes is és a többi 5G-s eszközhöz viszonyítva is nagyon jó árat kapott.

black-shark-3-5mil

A kisebb Black Shark 3 modell egyébként 6,67 hüvelykes Full HD+ felbontású megjelenítővel, akár 12 GB RAM-mal és 256 GB-os tárhellyel szerezhető be. A benne lévő 4720 mAh-s akkumulátor pedig 65 W-os gyorsöltéssel tudjuk táplálni. A Pro változat már egy picit méretesebb lett, de akárcsak az alapmodellben ebben is Snapdragon 865 lapka gondoskodik a számítások végrehajtásáról. A kijelző ez esetben 7,1 hüvelyk, ami már QHD+ felbontásban operál. Az akkumulátor pedig 5000 mAh-s, a töltés sebessége pedig ugyanaz mint az alap Black Shatk 3 esetében.

A hazai megjelenésről még semmi hír nem érkezett, de valószínű, hogy rövid időn belül itt is megvásárolhatóak lesznek a Xiaomi újdonságai, reméljük az ár azért nem nagyon fog megugrani.

Nem is lett olyan drága a Black Shark 3 és a Black Shark 3 Pro