Ez most a 10 legerősebb középkategóriás mobil

Jó szokásához híven az AnTuTu ezúttal is közzétette, hogy a középkategóriás mobilok között melyek voltak azok, amik tesztjeiken a legjobb eredményt érték el.

Az AnTuTu által a napokban közzétett toplistán elég szép számban szerepelnek a Huawei és Honor mobilok, de ez mégsem volt elég a kínai gyártónak ahhoz, hogy ezek a készülékeik felkerüljenek a dobogóra. Az első helyet ugyanis a Redmi 10X Pro 5G szerezte meg magának. Őt a korábbi aranyérmes követi, az Oppo Reno3 5G. A képzeletbeli dobogó utolsó fokára pedig a Redmi 10X 5G állhatott fel. A MediaTek Dimensity processzorokkal szerelt első három helyezett után már Kirin lapkáké a főszerep. Ebből adódóan a Honor 30 a negyedik helyet szerezte meg magának. Az ötödik pedig a Huawei Nova 7 Pro lett, 384.178 ponttal.

antutu-1

A TOP 10-es lista hatodik helyezettje a Huawei Nova 7, ami az előző két modellhez hasonlóan Kirin 985 CPU-val rendelkezik. Az idén májusban bemutatott Honor X10 már Kirin 820 processzorral a hetedik helyet tudta megszerezni magának. Ezt a Honor 30S követi, szintén Kirin 820 lapkával, és egy hajszálnyival kevesebb ponttal. A Nova 7 széria harmadik tagja is felkerült a listára, a Nova 7SE a Honor 30S-hez hasonlóan, Kirin 820 rendszerchippel szállt harcba, de jóval kevesebb pontot sikerült szereznie. A tizedik helyen egy Qualcomm Snapdragon 765G CPU-val ellátott modell, név szerint az Oppo Reno4 Pro 5G végzett.