Google A.I. ingyenes képszerkesztő minden eszközre?

AI concept. 3D render

Google A. I. képszerkesztő minden eszközre, egy kis csavarral!

Olvasási idő 2-3 perc! (Ha sietsz görgess legalulra!)

 

A Google A. I. :

Jelen állás szerint a Google Pixel felhasználók korlátlan mentési lehetőséget kapnak, a többiekhez képest, akik havi 10 mentésre számíthatnak!

A folytatásban kiderül miért!

Nem ez az első eset, amikor a Google a saját fejlesztéseinek az osztogatásával kívánja a saját telefonjait értékesíteni!

A Magic Editor

 

A Magic Editor a Google Fotók egyik legjobb fotószerkesztő eszköze.

Először kizárólag a Pixel 8 sorozaton volt elérhető, ami engedi a téma mozgatását, a nem kívánt tárgyak eltávolítását, a témák átméretezését, az égbolt színének megváltoztatását és még sok mást – Fontos: mindezt a kép elkészítése után.

A Pixel 8 sorozaton kívül a Magic Editor 2 TB vagy nagyobb tárhellyel rendelkező Google One-előfizetéssel érhető el.

A Google A.I. hamarosan sokkal több eszköz számára elérhetővé teszi a Magic Editort anélkül, hogy One-előfizetésre lenne szükség, de van egy kis apróbetűs rész! (Mindig van apróbetűs rész!)

A legújabb Google Fotók APK Android Authority általi lebontása néhány fontos változást sejtetett a Magic Editor elérhetőségével kapcsolatban, és a Google most megerősítette a terjeszkedési terveit.

Május 15-től a Google Fotók összes Android, iOS és ChromeOS rendszerű felhasználója előfizetés nélkül érheti el a Magic Editor alkalmazást, valamint más mesterséges intelligenciaszerkesztő eszközöket, mint például a Magic Eraser, a Photo Unblur és a Portrait Light.

A Google emellett az összes Pixel eszközre kiterjeszti az eszközök elérhetőségét, nem csak a legújabb modelljeire.

A kiskapu az, hogy ha nem Pixel eszközt használ valaki, akkor minden hónapban lesz egy kvóta a mentésekre, ami havonta csak tíz Magic Editorral szerkesztett fotót jelent.

A korlátlan szerkesztésekhet továbbra is prémium Google One-előfizetés kell majd.

Az Android Authority-ban felfedezett részletek:

Még egyszerűbben szerkeszthetünk a Labs új AI-élményével. Távolítsuk el a zavaró tényezőket, mozgassuk a témákat, javítsuk a hátteret és így tovább.

Minden hónapban 10 szerkesztett fotót menthetünk el de a Google One Premium előfizetéshez korlátlan mentés jár.

A Google Fotók bétaverziója arra is utal, hogy az ingyenes mentési kvóta minden hónap elején automatikusan visszaáll.

Miután elfogyott a rendelkezésre álló keret, a Photos jelez, hogy frissítsünk egy fizetős One 2 TB-os vagy nagyobb csomagra.

Fontos, hogy egyelőre úgy tűnik, hogy a kvóta nem vonatkozik a Magic Eraserre, a Photo Unlur és a Portré Lightra – csak a Magic Editorra!

A Google a Google One-nal kiterjesztette a Magic Eraser elérhetőségét a nem Pixel eszközökre is, így nem meglepő, hogy a vállalat ugyanezt a megközelítést alkalmazza a Magic Editor esetében. Míg az eszközt Pixel 8 exkluzívként forgalmazták, a feldolgozás teljes egészében a felhőben történik, tehát az eszköz, amelyről a fényképet készítjük, vagy amelyen a Magic Editor programot használjuk, nincs hatással annak működésére.

A Magic Editor ingyenes szintjének felajánlásával és elérhetőségének kiterjesztésével a nem Pixel eszközökre is használhatjuk, kipróbálhatjuk majd a funkciókat

Ez végül arra kényszerítheti a felhasználókat, hogy prémium Google One-ra váltsanak, a korlátlan szerkesztésért cserébe.

(Kényszerítésnek erős a dolog de az biztos, hogy havi 10 A. I. szerkesztett kép az nem sok.)

A végszó

 

Jön a Google A. I  alapú képszerkesztője, amit minden Google Pixel felhasználónak kb odadobnak, a többi felhasználó pedig választhat:

  • Havi 10 képet szerkeszthet ingyen
  • Legalább 2 TB-os Google One tárhelyet vesz és korlátlanul szerkeszthet, amit csak szeretne!

Az idő és a felhasználók eldöntik majd, hogy jó lépés volt-e de az biztos, hogy bereklámozták az A.I. alapú kép szerkesztőjüket.

További szép napot kívánunk minden kedves olvasónknak!

 

MEGOSZTÁS