Ezek a legnépszerűbb okostelefonok az AnTuTu listán

note20 ultra

Az AnTuTu egy új listát tett közzé az interneten, amiben az októberben legnépszerűbb okostelefonokat mutatja be. Mutatjuk, hogy mik érdekelték legjobban a felhasználókat.

crypto50

A benchmarking oldal szinte minden hónapban megoszt az interneten egy listát, amiben az adott hónap legnépszerűbb termékeit mutatják meg az oldalukon. A 2021 októberi listát november 3-án osztották meg. Itt jól látható, hogy a Samsung magasan a mezőny fölé emelkedik.

A dél-koreai óriás két csúcskészüléke is bekerült a top 3-ba. Az első helyen a Samsung Galaxy Note 20 Ultra végzett. A készülék már több hónapja a csúcson van és úgy tűnik, hogy most sem tudták letaszítani a trónról. Mindezt úgy, hogy már több, mint egy éve dobták piacra. Összesen 97,23%-os értéket szerzett meg magának.

antutu

A második helyet is a Samsung terméke foglalja el, hiszen a Samsung Galaxy S21 Ultra kúszott fel 93,94%-os értékkel. Utóbbi több ízben elnyerte már a legjobb okostelefonnak járó díjat, nem hiába. Kiemelkedő kamerákkal, gyönyörű kijelzővel, markáns dizájnnal és prémium tulajdonságokkal rendelkezik.

A harmadik helyen a Vivo S10 Pro okostelefon szerepel 93.91%-os értékkel. A lista további sorrendje pedig a következő: Meizu 18, IQOO Z5, Oppor Reno 6 Pro 5G, Huawei Mate 40 Pro, Honor Magic 3, Honor Magic 3 Pro, Oppo K9 Pro 5G.


Forrás