Fontos frissítést kapott a Samsung Galaxy S6 széria

A dél-koreai vállalat a napokban egy új frissítést hozott el a Samsung Galaxy S6 szériára, mi pedig mutatjuk, hogy ezt miért is érdemes telepíteni.

A Samsung még 2015-ben mutatta be a Samsung Galaxy S6 szériát, ami a napokban meglepő módon egy új frissítést kapott meg, ami kiemelendő, hiszen a legtöbb gyártó nem foglalkozik már az ilyen korú készülékekkel. Ez a készülék sem lenne már jogosult frissítésekre, de itt még is egy egyedi eset állt elő.

Néhány hete már olvashattunk arról, hogy a Samsung Galaxy S8 és a Samsung Galaxy S7 széria is kapott a közelmúltban egy fontos frissítést, ami a GPS problémákat javítja az adott termékeken.

A forrás szerint néhány napja Hollandiában és Belgiumban is észleltek már frissítést a Samsung Galaxy S6 és Samsung Galaxy S6 Edge okostelefonra. Ez hamarosan a többi országba is megérkezhet, hiszen a fentebb említett modellekkel is ez a helyzet.

Ha a frissítés nem ugrik fel alapból, akkor érdemes megnézni a beállításokon belül a szoftverfrissítés fül alatt. A frissítés mérete mindösszesen 13 MB, ami eltörpül ahhoz képest, hogy a Samsung Galaxy S8 szériánál 42 MB volt.


Forrás