M2 iPad Air: A neve nem Pro de a tudása még lehet!

M2 iPad Air teszt

Korábban itt írtunk az új iPadekről

Három hét telt el azóta, hogy az Apple bemutatta az új iPad Pro és iPad Air modelleket, és miután a múlt héten újra meglátogattuk az iPad Pro-t, úgy gondoltuk, hogy alaposabban megvizsgáljuk az ‌iPad Airt‌.

Az ‌iPad Air‌ a legjobb iPad azok számára, akik nagy teljesítményű táblagépet szeretnének, amely ráadásul meglehetősen megfizethető. Az M2 chip közel áll ahhoz a chiphez, amelyet az Apple az előző generációs iPad Pro-ban használt, és bár egy kicsit régebbi, még mindig több mint elég erős ahhoz, hogy bármilyen munkafolyamatot ellásson.

Érdemes megjegyezni, hogy az Apple nemrégiben elismert egy hibát, és tisztázta, hogy az iPad Airben lévő M2 chip 9 magos GPU-val rendelkezik 10 magos GPU helyett, viszont a hibától eltekintve elég erősnek tűnik, ahhoz hogy minden feladatot elvégezzen, mint kés a vajban, vagy ahogy angolul mondják „Rock Solid”.

Az M2 iPad Air kicsit sarkítva bőven helyettesítheti az iPad Pro-t akkor ha nem hiányzik:

  • Tandem OLED
  • 120Hz
  • Face ID
  • 1200 Nit csúcsfényerő

Mondhatni kényelmi funkciókról beszélünk, akár könnyűnek tűnik a kérdés akár nem, ezek a leglényegesebb különbségek illetve az ár.

11″13″
iPad Air299.990399.990
iPad Pro499.990649.990

 

Ez pont olyan, mint a MacBook Air és Pro összehasonlítás! Mindenki maga döntse el hogy melyikre vágyik és melyikre van szüksége és melyiket szeretné és tudja megfizetni de az iPad Air is teljes értékű komoly kép és videó szerkesztői feladatokra is használható eszköz.

iPad Air tulajdonságok még itt!

iPad Pro tulajdonságok itt!

MEGOSZTÁS