A Geekbench tesztjén járt a Xiaomi Mi Mix 2

A lenyűgöző megjelenésével hódító Xiaomi Mi Mix utódjáról már több pletykát lehetett hallani, most azonban egy Geekbench tesztnek köszönhetően megerősítést nyert a készülék érkezése.


A népszerű benchmark alkalmazás miatt, már több még meg sem jelent készülék hardverspecifikációi kiszivárogtak, így járt most a Xiaomi kávamentes mobiljának következő változata is a Mi Mix 2. Korábban már lehetett hallani, hogy a Qualcomm Snpapdragon 835 rendszerchipjét és dupla hátlapi kamerát kap majd a modell, nos ha minden nem is, de pár apróság letisztázódott az applikáció jóvoltából. Pár napja járt a mobil a Geekbench-nél és a táblázat alapján egyértelműen megállapíthatjuk, hogy valóban Snapdragon 835 lapkával érkezik majd az újdonság, a Processor ID és az órajelről szóló információk alapján. A  rendszermemória úgy tűnik, hogy 6 GB, de erről már korábban lehetett hallani, hogy ez a tároló függvényében akár 8 gigabájt is lehet, a rendszer pedig Android 7.1.1 lesz.

Sajnos, más egyéb jelenleg nem derült ki a Mi Mix 2-ről, de azt beszélik, hogy 256 és 512 GB belső tárolóval lesz majd a jövőben beszerezhető a készülék, persze biztos vagyok abban, hogy egy 64 vagy 128 gigabájtos modellre is számíthatunk. A megjelenítő elvileg 6,4 hüvelykes 2540 x 1440 felbontású AMOLED panel lesz, a hátlapra pedig 19/13 magapixeles kamerákat kapunk, mindezt pedig egy 4500 milliamperórás akkumulátor látja majd el energiával.