A holnapi bemutató ellenére több hónapot csúszhat a Redmi K30 Pro

redmi-k30-cover

A Redmi K30 széria bemutatója holnap esedékes, ennek ellenére most úgy tűnik, hogy hónapokat kell majd várnunk a Pro változatra.


Mint azt már tudjuk, december 10-én tartják a Redmi K30 és Redmi K30 Pro bemutatóját. A K30 Pro-ról az elmúlt napokban már több képet is láthattunk, így valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést a Redmi a holnapi show-n. A K30 széria az eddigi pletykák alapján lefedi majd a 4G és az 5G vonalat is, de az még kérdéses, hogy az 5G variánst Kínán kívül is be lehet-e majd szerezni. Egy Twitter bejegyzés szerint a holnapi bemutató ellenére még egy kicsit várnunk kell majd a Redmi K30 Pro-ra, mivel állítólag csak 2020 márciusában kerül majd fel a boltok polcaira.

twitter

Az eddigiek alapján a Redmi K30 kapja majd meg elsőként a Qualcomm által a hónap elején bemutatott Snapdragon 765G processzort és a Snapdragon X52 modemet. A bejegyzést közzétevő szerint pedig a Redmi K30 Pro Snapdragon 865 processzorral és X55 modemmel fog jönni.

redmik30

Az eddig kiszivárgott képek alapján valószínűleg kamerás fronton sem lesz miért szégyenkeznie a K30-nak és K30 Pro-nak. Az eddig befutott információktól függetlenül azért még okozhat meglepetést a bemutatón a gyártó, és talán az is kiderül, hogy hol, mikortól és mennyiért lehet kapni majd az újdonságokat.

Villámgyorsan feltölthető a Redmi K30 akkumulátora

Promóciós képeken a Redmi K30

FORRÁStwitter
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.