A legjobb telefonok játékhoz

Évről évre jelennek meg a jobbnál jobb telefonok, amiket kifejezetten játékosoknak szánnak. Mutatjuk az összefoglalónkat ebben a témában.

crypto50

Most, hogy meghatároztuk a kritériumokat, hogy mire van szüksége egy játékosnak egy mobiltelefonban, nézzük meg a legjobb játéktelefonokat. Íme egy gyors áttekintés:

1. Asus ROG Phone 5

2. Lenovo Legion Phone Duel 2

3. Black Shark 4 sorozat

4. Nubia Red Magic 6

Ezekkel a nagy teljesítményű telefonokkal könnyedén fogadhat a https://www.xn--bnuszkd-l0af.com/bet365-mobile/!

Asus ROG Phone 5

Az első számú választásunk a legjobb játéktelefonra az Asus ROG Phone 5. Ez nem meglepő, hiszen a készüléket játékosokkal együtt tervezték és forgalmazzák. Az olyan csúcsminőségű specifikációkon kívül, mint a Snapdragon 888 processzor, a 144 Hz-es képfrissítési frekvenciájú képernyő, az akár 512 GB tárhely és az akár 18 GB RAM, ez a telefon rendelkezik az egyik legnagyobb akkumulátorral a piacon a maga 6000 mAh-jával. Ja, és említettük már a fejhallgató-csatlakozót?

A 2021-es kínálatban három különböző modell volt: az Asus ROG Phone 5, a ROG Phone 5 Pro és a ROG Phone 5 Ultimate. Mindhárom ugyanazt az előlapi képernyőt és vállgombokat (Air Triggers 5) használja, kisebb specifikációs bővítésekkel a ranglétrán felfelé haladva. A hátlapi kialakítás is különbözik, a Pro és Ultimate modellek hátulján egy másik képernyő és két további érintésérzékelő található.

Lenovo Legion Phone Duel 2

A Lenovo Legion Phone Duel 2 új szintre emeli a “játéktelefont“. A Lenovo kihasználja a gaming PC-k know-how-ját, és átülteti azt a legújabb gaming okostelefonjába, bár jóval kisebb méretben. A Legion Phone Duel 2 ráadásul két hűtőventilátorral rendelkezik, amelyek egy párologtató kamrával együttműködve segítenek hűvösen tartani a telefont, ha hosszú ideig játszunk grafikusan intenzív játékokkal.

A telefon egyedi megjelenése nem csak azért van, hogy játéktelefonnak tűnjön, hanem praktikus célt is szolgál. Minden belső hardvere a középpontban van, hogy biztosítsa az optimális hűtést.

Az előlapi kamera ismét oldalról ugrik ki, és ideális arra, hogy vízszintes helyzetben rögzítse magát játék közben. A kamera ezúttal is egy sokkal jobb, 44 megapixeles lövő. Az egyéb specifikációk közé tartozik a Snapdragon 888 processzor, az akár 18GB RAM, az akár 90W-os gyorstöltés és a 64MP-es elsődleges kamera a hátlapon. A Lenovo Legion Phone Duel 2 kétségtelenül az egyik legjobb játéktelefon.

Black Shark 4 sorozat

A Black Shark játékra szánt okostelefonok sorozata a legújabb iterációval még jobbá válik, a Black Shark 4 sorozat kritikus területeken javítja a már lenyűgöző elődöket. Mindkét telefon 6,67 hüvelykes FHD+ E4 OLED kijelzőt kap, amely 144 Hz-es frekvenciával és 720 Hz-es érintés-mintavételi frekvenciával működik, ami jobban megfelel annak, amit egy játéktelefontól elvárunk. Ezen kívül a vállgombok visszatérnek, de mostantól behúzódnak a testbe, ami fantasztikusan néz ki.

Annak érdekében, hogy ne kelljen sokáig várnod, mielőtt újra belevetnéd magad a játékokba, mindkét telefon 120 W-os gyorstöltéssel érkezik, amely a Black Shark állítása szerint 15 perc alatt teljes feltöltést biztosít. Ha a szokásos okostelefon funkciókat nézzük, mindkét Black Shark telefon háromszoros hátsó kamerával rendelkezik. A Pro modell 64 megapixeles elsődleges kamerát kínál, a közös változat pedig 48 megapixeles fő fotóssal rendelkezik.

Nubia Red Magic 6

Ha az egyik legjobb játéktelefont keresed, amely egy kicsit könnyebb a pénztárcádnak, a Nubia Red Magic 6 számos dobozt kipipál. Elsősorban játékra tervezték, a legújabb Snapdragon 888 processzorral, akár 16 GB RAM-mal, aktív hűtéssel, vállkioldókkal és egy villámgyors, 165 Hz-es AMOLED kijelzővel rendelkezik. Sajnos ez a kijelző csak FHD+, de még így is ez a leggyorsabb frissítési sebesség, amit valaha is láttunk telefonon.

Az igazi csattanó az, hogy az ára kevesebb, mint fele a márkás versenytársakénak. A mindössze 599 dolláros ár csak egy hajszállal drágább, mint sok felső-középkategóriás telefon, amelyek specifikációi jóval magasabbak. Nem kapja meg ugyanazt a frissítések vagy a kamera teljesítménye iránti elkötelezettséget, de ez egy gyilkos eszköz a tiszta játékhoz.