A Samsung összeállhat egy ismert kameramárkával

Sok kínai gyártó állt össze az utóbbi években híres kameralencse gyártóknál. Ez javítja a kamera minőségét is és marketing szempontjából is előnyös lépés a vállalatok számára. Most a Samsung is társulhat egy lencsegyártóval.

A Huawei évek óta szoros kapcsolatot ápol a LEICA-val, aki optikai lencséket gyárt nekik. Vagy a OnePlus, aki most állt össze a Hasselblad céggel. Ezekből az együttműködésekből mindkét fél profitálhat és a minőség is javul ez által. A Samsung nagyon jó minőségű kamerákat készít, viszont egyes források szerint most az Olympus-al köthetnek partnerségi megállapodást. Ha a megállapodás megszületik, akár már a Samsung Galaxy S22-nél láthatjuk az új együttműködés eredményét.

Az Olympus segítséget nyújthat a Samsungnak abban, hogy hogyan oldják meg a képfeldolgozást vagy a színhangolás milyen mértékű és minőségű legyen. A Samsung több éve még árult professzionális kameralencséket NX márkanév alatt, viszont ez a részleget 2015-ben megszüntették és az ott dolgozókat átcsoportosították a telefonok szenzorok gyártásához.

Reméljük hamarosan több részlet is fény derül az ügyről és a jövőben még jobb minőségű kamerákkal találkozhatunk majd a Samsung készülékeiben.

MEGOSZTÁS
Több éve figyelem a mobiltelefon piacot és annak sajátosságait. Mindig próbálok naprakész információkat hozni számotokra.