A távmunkához elengedhetetlen szoftverek bomba áron!

A Covid19 pandémiás helyzet jelentősen megváltoztatta életünket. Rengeteg változást, hozott a napi szokásainkban. Rákényszerített bennünket arra, hogy bizonyos munkakörökben otthonról, távmunkából dolgozzunk.

A Keysoff.com most nekik szeretne kedveskedni, hogy könnyebbé tegye otthoni munkájukat és az idő mellett egy kis pénzt is tudjanak spórolni azzal , hogy kedvezményesen jutnak hozzá a nélkülözhetetlen szoftverekhez, szoftvercsomagokhoz. Egyes webáruházakban a Microsoft termékeiért több tízezet forintot elkérnek, de ha a Keysoff.com-nál vásárolunk nem kell olyan mélyen a zsebünkbe nyúlni és teljesen jogtiszta szoftvert kapunk.

A legjobb alkalmazások munkához és tanuláshoz, most 50 és 58% kedvezménnyel!

58% kedvezménykuponkód – BSD58

50% kedvezmény – kuponkód – BSD50

Egyéb ajánlat:

50% kedvezmény MS Windows OS termékekre – kuponkód: BSD50

58% kedvezmény az alábbi csomagokra – kuponkód: BSD58

58% kedvezmény néhány speciális szoftverre – kuponkód: BSD58

A Keysoff.com a lehető legjobb és leggyorsabb szolgáltatást nyújtja. Röviddel a megrendelést követően egyszerűen és gyorsan megkapod a szoftverkulcsot e-mailban vagy a weboldalon található Live chat-en. Nem kell napokat várni az üzenetre. Ha pedig valami probléma merül fel vagy bármi kérdésed van az ügyfélszolgálatuk készséggel áll a rendelkezésedre.

A fenti cikk szponzorált tartalom, aminek elsődleges célja az információ átadása. A GSMring.hu a Keysoff.com-tól függetlenül működik. Kérdés, észrevétel esetén írj e-mailt a mailt a service@keysoff.com-ra.