Akár ezzel a dizájnnal is jöhet a Huawei P50 Pro

Nagyon sokan várják a Huawei P50 mobilokat, de rengetegen fognak csalódni, mivel a széria összes tagja Google szolgáltatások nélkül érkezik.

Ha a korábbiakból indulunk ki, most is három különböző modell jöhet majd a Huawei-től, ezek a P50, P50 Pro és P50 Pro+ lehetnek. Egyelőre csak az tűnik biztosnak, hogy Kirin 9000 rendszerchippel érkezik majd a három készülék, a további specifikációkkal kapcsolatban semmit nem tudunk. A Huawei márciusban szokta bemutatni a P sorozat legújabb tagjait, bár idén úgy tűnik az összes konkurens gyártó egy picit előbb jelentkezik az aktuális csúcsmobiljaival, elképzelhető tehát, hogy a Huawei is beáll ebbe a sorba. A dizájnnal kapcsolatban eddig kiszivárgott információk alapján készült most pár renderkép a Huawei P50 Pro-ról, érdemes őket megnézni, mert a végleges külső hasonló lehet.

A Huawei alkalmazásboltjában egyre több applikáció megtalálható, de még mindig sok Google appnak nincs meg a megfelelő alternatívája. Az eladási adatok alapján a vállalatnak Kínában nincs oka panaszra, globális szinten viszont elég jelentősen visszaesett az értékesített Huawei mobilok száma, ez pedig a Google szolgáltatások hiányának köszönhető. Hamarosan jön viszont a HarmonyOS, ami remélhetőleg javít a Huawei helyzetén.

Borítókép: HoiIndi