Akcióban az F9 BT 5.0 füles a TomTop oldalán

Manapság egyre jobban terjednek a vezeték nélküli bluetooth fülesek, ha neked még nincs ilyened érdemes elsőként egy olcsóbb modellt választani. Ha valami oknál fogva nem váltja be a hozzáfűzött reményeket sokat nem buksz rajta.


A TomTop oldalán most féláron kínálják az F9 BT 5.0 fülest, aminek egyik nagy előnye a baráti ár mellett, hogy power bank-ként is lehet használni. Mint minden ilyen eszközhöz, ehhez is kapunk egy tokot, ennek 2000 milliamperórás akkumulátora van, a hozzá tartozó két fülesnek pedig 50-50 milliamperóra. A tokot felnyitva rögtön visszajelzést kapunk a töltöttségről, külön-külön mind a három kütyühöz. A két fülest akár 25x is feltölthetjük, mire a hozzájuk tartozó tok teljesen lemerül, összességében 120 óra zenehallgatási és 150 óra beszélgetési időt tudunk egyhuzamban kisajtolni belőle, ami kimondottan jónak mondható a konkurencia hasonló eszközeihez képest.

A dizájnból kifolyólag tökéletes sportoláshoz, a füles felső részén lévő nyomásérzékeny felületekkel pedig tudunk váltani a következő számra, megállíthatjuk/folytathatjuk a számot, fogadhatjuk a hívásokat, szólhatunk Siri-nek vagy épp visszajelzést kaphatunk a hangerőről, így nem kell minden esetben a telefonunk után kutatni a táskánkban.

A 15 dolláros ár miatt (4700 Ft) természetesen nem kell csodákat várni, de még mindig több funkciót kapunk mint néhány drágább eszköznél. Zajszűrés nincs, az már egy jóval drágább kategória lenne, az összetett grafén tekercsegység viszont szépen megnöveli a hang mélységét. Bluetooth 5.0 technológiát használ a füles, ez azt jelenti, hogy elméletben maximum akár 10 méter távolságra is eltávolodhatunk a hozzá párosított készüléktől. Megkötés nincs, nyugodtan lehet használni Androidos telefonnal és iPhone-al is.

Az F9 BT 5.0 fülest a innen tudod megrendelni, mivel az ár csak 15 dollár nincs áfa és vámfizetési kötelezettség sem.

A cikk a TomTop megbízásából készült.