Állítólag készül az új Samsung Galaxy Note mobiltelefon

n21

Rengeteg pletykát lehetett hallani az utóbbi időszakban a Samsung Galaxy Note szériáról. Most úgy tűnik, hogy jövőre érkezhet a legújabb tagja a sorozatnak.

crypto50

A Samsung Galaxy Note széria már több, mint 10 tagot számlál. A tavalyi évben mutatkozott be a Samsung Galaxy Note 20 és a Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G. Ha a cég tartotta volna magát az eddig megszokott menetrendhez, akkor az előző hónapban érkezett volna meg a sorozat újabb tagja, ez viszont nem így történt.

Idén a dél-koreai cég nagy hangsúlyt fektetett a hajítható kijelzős készülékekre, ezzel elhalasztva a Note sorozat bemutatóját. Több szivárogtató írta már azt, hogy végleg megszűnhet a tollas széria és egybe olvasztja a vállalat a két nagy termékvonalát (S és Note).

note

Joggal gondolhatnánk ezt, hiszen idén először az S szériák történetében a Samsung Galaxy S21 Ultra S Pen támogatást kapott, egy hónapja pedig a Samsung Galaxy Z Fold 3 ugyancsak ezzel a specifikációval került bemutatásra.

A Note széria rajongói most egy új pletyka miatt újra reménykedhetnek, hiszen egy neves szivárogtató szerint a cég megkezdte a munkálatokat az új Galaxy Note szérián. Azt viszont még nem lehet tudni, hogy Note 21-nek fogják hívni, avagy sem.


Forrás