Android 13-at kapott a Samsung Galaxy A04s

A dél-koreai vállalat az összes kapható okostelefonját lefrissítette már, ami hatalmas eredménynek számít. Most a Samsung Galaxy A04s kapta meg a legújabb verziót.

A Samsung az első Android 13 alapokon futó One UI 5.0 frissítést 2022 októberében adta ki a Samsung Galaxy S22 sorozatra, amit rohamos ütemben követtek az utóbbi évek csúcskészülékei, ezt követően pedig megindult a frissítés hullám a Samsung Galaxy A szériás termékekre is.

Itt is először a magasabb kategória frissült le, most viszont már a belépő kategóriában is minden termék megkapta az új rendszert.

A napokban egy Magyarországon is kapható olcsó okostelefon vált jogosulttá az új frissítésre, ami nem más, mint a Samsung Galaxy A04s, ami pár hónapja kapható. Itthon 3GB/32GB-os kivitelben vásárolható meg a termék, durván 70.000 Ft-ért, persze néha ennél kedvezményesebb áron is ki lehet fogni a készüléket.

A forrás szerint az új verzió először Panamában tűnt fel, hamarosan pedig a legtöbb piacon elérhető lehet majd az újítás. Ha valaki éppen ezzel a készülékkel rendelkezik, nézze meg a beállítások fül alatt található szoftverfrissítés menüpontot, ahol ellenőrizni lehet azt, hogy megérkezett-e a frissítés. Persze sok esetben ezt automatikusan feldobja a készülék az értesítések fül alatt, de azért érdemes ránézni.


Forrás