Áprilistól megvásárolható itthon, a Huawei Nova 9 SE

huawei

A kínai vállalat nemrég mutatta be a legújabb okostelefonját, aminek a Huawei Nova 9 SE nevet adta.  A készülék már áprilistól megvásárolható a hivatalos forgalmazóktól Magyarországon.

crypto50

A Huawei az utóbbi időszakban, az okostelefonok terén nem tartozik a legnépszerűbb termékek közé a világpiacon, de ettől függetlenül a cég nem adja fel és újabbnál újabb okostelefonokat dob piacra. A legújabb készülék, ami itthon is megvásárolható lesz napokon belül, az a Huawei Nova 9 SE.

A Huawei Nova 9 SE Magyarországon fekete, fehér és kék színben lesz elérhető április 1-től. Ha valaki április 1 és április 15 között megvásárolja a készüléket akkor ajándékba kap egy Huawei Band 6 okosórát, aminek az értéke, durván 20.000 Ft. A termék hivatalos nyitó ára 129.999 Ft lesz.

huawei

Itthon a készülék 8GB RAM-al és 128GB tárhellyel lesz felszerelve, amit tovább lehet bővíteni MicroSD kártya segítségével. Hardveresen alapból Snapdragon 680 4G áll a felhasználók rendelkezésére, amit 6 nm-en gyártanak.

Az akkumulátor kapacitása 4000 mAh-es, ami nem mondható túl nagynak, ahhoz képest, hogy egy 6,78 colos kijelzővel rendelkezik. Viszont a töltési sebesség vezetékesen 66W, ami a gyártó szerint 20 perc alatt, 75%-ra feltölti a készüléket.


Forrás