Bemutatkozott a Samsung Galaxy A22s 5G készülék

a22s

Nem nagyon hallottunk arról, hogy készül egy újabb s jelöléssel kiegészített Samsung Galaxy A szériás mobiltelefon, de most itt van, megérkezett a Samsung Galaxy A22s 5G.

crypto50

A dél-koreai cég idén rengeteg okostelefont mutatott be világszerte. A Samsung Galaxy A szériának kicsit hányattatott a sorsa, hiszen a globális chip hiány a Samsung életébe is beférkőzött, így több modellt is év közben kellett frissíteni. Például a Samsung Galaxy A52 5G mobiltelefont Samsung Galaxy A52s 5G-re.

Az újdonság most a Samsung Galaxy A22 5G helyére érkezett meg, Samsung Galaxy A22s 5G néven az orosz piacra. Látszólag semmi változás nincs az előd és az utód modell között. Teljesen ugyanazokkal a specifikációkkal és kinézettel rendelkeznek.

a22

A kijelző 6,6 colos FHD+ felbontású és 90 Hz képfrissítésű IPS LCD panel, ami mellé egy 8 MP-es szelfi kamera társul. A hátlapon egy 48 MP-es főkamera, egy 8 MP felbontású ultraszéles látószögű kamera és egy 2 MP-es makró lencse kapott helyet.

Hardveresen az ebben a kategóriában már jól megszokott nyolcmagos MediaTek Dimensity 700 lapka dolgozik a készülékben 4GB RAM és 64 GB vagy 128 GB belső tárhely társaságában, amit tovább lehet bővíteni MicroSD kártya segítségével. Az akkumulátor kapacitása pedig 5000 mAh. Hivatalos árazásról és az értékesítés kezdetéről még nincs hivatalos információ.


Forrás