Bemutatkozott a Samsung Galaxy A23 5G

A dél-koreai vállalat néhány napja hivatalosan is bemutatta a Samsung Galaxy A23 5G okostelefont, mi pedig mutatjuk, hogy mit kell tudni róla.

A Samsung a napokban hivatalosan is bemutatta a Samsung Galaxy A23 5G okostelefont, ami jó eséllyel az európai piacra is megérkezik, így talán Magyarországon is találkozhatunk majd vele a boltok polcain. Az értékesítés megkezdésnek dátumáról egyelőre még nincs információnk, de amint megtudunk erről valamit, megírjuk majd nektek.

A Samsung Galaxy A23 5G okostelefon egy nyolcmagos Snapdragon 695 lapkát kapott meg, ami 5G támogatottsággal rendelkezik. Többféle memóriavariáns is érkezhet a piacokra, amik minimum 4GB maximum pedig 8GB RAM-al lesznek felszerelve.

A belső tárhely minden esetben 128 GB lesz, amit MicroSD kártyával tovább lehet majd bővíteni. Szoftveresen alapból Android 12 alapokon futó One UI 4.1 rendszert kapnak a felhasználók, amit több évig frissíthetnek majd tovább.

A hátlapon összesen négy kamera kapott helyet, amik közül a főkamera 50 MP-es és ki kell emelni, hogy optikai képstabilizálással is rendelkezik. Mellé társul még egy 5 MP-es széles látószögű lencse, egy 2 MP-es makró és egy 2 MP-es mélység szenzor. Az előlapon vízcsepp kivágásban kapott helyet a 8 MP-es szelfi kamera.

A kijelző egy 6,6 colos FHD+ felbontású IPS LCD panel, ami 90 Hz-es képfrissítéssel rendelkezik. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, ezt pedig vezetékesen maximum 25W-al lehet feltölteni.


Forrás