Bemutatkozott a Samsung Galaxy Wide 5

samsung wide

Egy újabb készüléket mutatott be a dél-koreai cég, ami valószínűleg nem fog minden piacon megjelenni. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Samsung a napokban bemutatta legújabb készülékét a Samsung Galaxy Wide 5-öt. A termék először Dél-Koreában kerül értékesítésre nagyjából 115.000 Ft-os áron. A készülék nagyon hasonlít a Samsung Galaxy A22 5G-re, viszont néhány specifikációban eltérnek egymástól.

A mobiltelefon egy 6,6 colos FHD+ felbontású és 90 Hz képfrissítésű IPS LCD panelt kapott meg egy Infinity-V kivágással. A szelfi kamera 8 MP felbontású.

Hardveres fronton az A22 5G-hez hasonlóan egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 700-as lapkát kapunk meg 6 GB RAM és 128 GB belső tárhely társaságában, amit tovább lehet bővíteni MicroSD kártyával 1 TB-ig. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh, amit vezetékesen 15W maximális sebességgel lehet feltölteni.

samsung

A hátlapi kamerasziget elrendezése kissé eltér a megszokott Samsung készülékektől. A fő kamera egy 64 MP felbontású lencse és e mellé társul egy 5 MP-es 115 fokos ultraszéles látószögű lencse és egy 2 MP-es mélység lencse. Szoftveres fronton Android 11-et futtat a készülék a legújabb One UI felülettel.


Forrás