Bemutatkozott a Samsung Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition

bespoke

A Samsung október 20-án megtartotta a sajtóeseményét, amiben bemutatta az új lehetőséget, amivel a felhasználók élhetnek egyes termékeknél. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

Ahogy azt megírtuk nektek, a dél-koreai vállalat a lezajlott bemutatóeseményén egy nagyon jó ötlettel állt elő. Megjelent a Bespoke Studio, ami jelenleg ezeken a piacokon érhető el: Dél-Korea, Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália, Franciaország.

Ez az egész szolgáltatás azt teszi lehetővé, hogy a felhasználó maga állítsa össze azt, hogy színben, hogyan is nézzen ki az adott termék és különböző, egyedi kialakítást tudjon összerakni. A cég szerint a legfontosabb újítás itt az automatizálás, aminek segítségével több piacra eljuthat ilyen formában a termék. A meglévő piacokat a jövőben tovább bővítené nagyvállalat.

samsung

Az egyik személyre szabható termék a Samsung Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition. Itt a vásárló megadhatja, hogy fekete vagy ezüst legyen a keret a mobiltelefonon, emellett az első és a hátsó lapot is kombinálhatja ezekből a színekből: fekete, fehér, sárga, rózsaszín, kék. Ez azt jelenti, hogy összesen 49 féle színvariációt lehet összerakni.

watch4

Nemcsak a hajlítható kijelzős készülék kapott ilyen lehetőséget, hanem a Samsung Galaxy Watch 4 és Samsung Galaxy Watch 4 Classic is. Itt választhatunk a szíj és a keret színe között és ezeket kombinálhatjuk.


Forrás