Bomba áron a Microsoft Office én most ingyen Windows 10 is jár mellé

A Keysoff.com elindította a Mega Christmas Super Deal-t melynek során a Microsoft Office mellé ingyen adják a Windows 10-et.

A mai naptól karácsonyig mindenki, aki a Keysoff.com oldalon Office 2016 Professional Plus-t vagy Office 2019 Professional Plus-t vásárol automatikusan megkapja mellé a Windows 10 Home vagy Windows 10 Professional operációsrendszert is teljesen ingyen.

Arra az esetre is készültek a Keysoff-nál, ha valaki csak az operációs rendszert szeretne frissíteni vagy beszerezni. Több ajánlat közül is lehet választani, akár 45%-os kedvezménnyel. Ehhez vásárlás előtt meg kell adni a BXM45 kuponkódot.

A szoftverlicencek a legnépszerűbb online árucikkek karácsonykor. Legyen szó munkáról vagy tanulásról mindenkinek jól jön egy eredeti Office licenckulcs használjon akár Windows akár Mac operációsrendszert. A Keysoff Mega Christmas Super Deal ráadásul most az eredeti ár töredékéért tudjuk beszerezni a Microsoft legnépszerűbb szoftvereit. Sőt, ha a BXM55 kuponkódot használod további 55% kedvezményben részesülsz.

A Keysoff.com a lehető legjobb és leggyorsabb szolgáltatást nyújtja. Röviddel a megrendelést követően egyszerűen és gyorsan megkapod a szoftverkulcsot e-mailban vagy a weboldalon található Live chat-en. Nem kell napokat várni az üzenetre. Ha pedig valami probléma merül fel vagy bármi kérdésed van az ügyfélszolgálatuk készséggel áll a rendelkezésedre.

A fenti cikk szponzorált tartalom, aminek elsődleges célja az információ átadása. A GSMring.hu a Keysoff.com-tól függetlenül működik. Kérdés, észrevétel esetén írj e-mailt a mailt a service@keysoff.com-ra.