Decemberben jön a Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition

sw-note10-cover

A decemberben érkező új Star Wars film mellé egy limitált szériás Samsung mobilt is kapunk a záró epizód tiszteletére.


A Star Wars: Skywalker kora december 18-án érkezik a hazai mozikba. Az eddigiek alapján úgy néz ki, hogy ez lesz az utolsó része a Disney által gyártott új Star Wars trilógiának. A Samsung az új mozifilm tiszteletére december 13-tól teszi elérhetővé kínálatában a Galaxy Note10+ egy különleges kiadását, ami a Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition néven fog debütálni. Az újdonság egy különleges díszdobozban fog érkezni amiben több egyedi kiegészítőt is találunk. Ilyen például a fekete és piros színű Galaxy Buds Bluetooth füles, vagy a telefonhoz járó tok melyen Kylo Ren sisakjának alakzatát láthatjuk, sőt még egy fém jelvényt is kapunk, amin szintén a negatív szereplő sisakja lesz.

note10plus-starwarsedition

A fentieken kívül a díszdobozban lévő Galaxy Note10+ sem azt a szokványos dizájnt kapja majd, amivel a korábbi modelleknél találkozhattunk. A készülék maga fekete színben érkezik, hátlapján a Star Wars logóval. A mobil hátoldalán lévő kamerasziget pedig piros széleket kap, illetve a hozzá tartozó S Pen is piros színű lesz.

A Galaxy Note 10+ Star Wars Special Edition tehát december 13-tól korlátozott példányszámban lesz elérhető. A modellt 1300 dollárért az Amazon, Best Buy, Microsoft Store és a Samsung Experience Store és a Samsung.com oldalakról tudjuk megvásárolni. A mobilgyártóktól egyébként nem áll távol, hogy filmekhez vagy más tartalmakhoz kapcsolódó készülékeket dobnak piacra korlátozott példányszámban. Az elmúlt időszakban több hasonló megoldással is találkozhattunk.

Befutott a Redmi K20 Pro Avengers Limited Edition

Már elérhető a Redmi Note 8 Pro World of Warcraft Edition

Avengers Limited Edition Oppo F11 Pro is jön a Végjáték mellé