Egy különleges kiegészítő is érkezik a Redmi K40 szériával

Nem kell már sokat várni a Redmi rajongóknak, hamarosan érkeznek a kínai cég első 2021-es csúcsmobiljai. A K40 sorozatról az elmúlt napokban rengeteg hír jött, de még mindig vannak olyan információk amikről eddig nem hallottunk semmit. 

Holnap érkezik a Redmi K40 széria, de a gyártó még a megjelenés előtti napokban is folyamatosan osztja meg az újabbnál-újabb híreket a készülékekről. A legfrissebb kedvcsináló szerint egy különleges rezgőmotorral érkeznek a K40 mobilok, amit kimondottak a játékok miatt pakolt a készülékekbe a gyártó.

Forgalomba kerül egy külön megvásárolható hűtőventillátor is, ezt a hátlapra lehet majd csíptetni, így játék közben egyáltalán nem lesz zavaró. Ilyet már láthattunk a Xiaomi Black Shark szériánál, a megjelenés hasonló, de vannak apróbb változtatások, hogy a dizájn azért mégsem legyen ugyanaz. Fontos különbség az is, hogy immár Snapdragon 888 vagy Snapdragon 870 rendszerchipet hűt majd a kis masina, ami így sokkal hosszabb ideig bírja leadni a csúcsteljesítményt.

A sima Redmi K40 úgy tudni Snapdragon 870 chipkészlettel érkezik majd, az ára állítólag 2000 jüan körül alakul, ez átváltva körülbelül 92 ezer forint, ami nem nagy összeg egy ilyen telefonért. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ez a kínai ár, itthon gyaníthatóan jóval drágább lesz a mobil. A Pro verzió ára sem lesz vészes, 138 ezer forintnak megfelelő jüant kérnek majd érte.

A Redmi K40 és K40 Pro-val kapcsolatban már rengeteg hír érkezett, ha szeretnél részletesebben utána olvasni a sorozatnak, ezeket a cikkeket ajánljuk.