Egy olcsóbb Note 10 érkezhet a Samsungtól

note-10-cover

Az augusztusban debütáló Galaxy Note 10 széria idén már két modellel érkezett, de nincs kizárva, hogy jön egy harmadik variáns is.

REVO2Még a Note 10 és Note 10+ megjelenése előtt lehetett hallani egy esetleges Galaxy Note 10e érkezéséről. Bár így utólag mint tudjuk ez csak pletyka volt, mivel nem kaptunk egy harmadik variánst a szériából. Most úgy tűnik, hogy nincs minden veszve az olcsó Note 10 kapcsán. A SamMobile megtudta egy olyan eszköz modellszámát, amin jelenleg a Samsung dolgozik. A dél-koreai cég elnevezési rendszerét ismerve pedig nagyon úgy néz ki, hogy egy Note modellről van szó, legalábbis erről árulkodik az SM-N770F modellszám.

note-10

Mint tudjuk, az N betű egyértelműen a Note széria sajátossága, de van egy kis csavar is a történetben, mivel a Note modellek mindegyike N9xx modellszámmal kezdődik, kivétel ez alól a 2014-ben debütáló Galaxy Note 3 Neo, ami akkoriban az SM-N750 modellszámot kapta. Ezek szerint már szinte biztosra vehetjük, hogy egy “lebutított” Note mobilról van szó, már csak az a kérdés, hardveresen mit változtat majd rajta a Samsung és persze, hogy mikor érkezik. Nyilvánvalóan a termékcsalád sajátosságát, az S Pen-t ez a készülék is megkapja majd.

FORRÁSsammobile
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.