Egy rakat képen a Galaxy S20, S20+ és S20 Ultra

Bár a Galaxy S20 széria bemutatója csak február 11-én lesz, egy finn kiskereskedő már feltöltött a webshopjába néhány olyan tokot, amiket Samsung legújabb mobiljaihoz lehet majd kapni.


Minden évben előfordul, hogy egy mobilkiegészítőket gyártó cég, vagy egy kereskedő véletlenül felfedi egy érkezőben lévő telefon dizájnját. Így járt most a Galaxy S20 sorozat is, a külső mondjuk már mindhárom modell esetében ismert volt, ezért nagy meglepetés nincs, de legalább megerősítést nyertek a korábban látottak. A képek alapján maximum a hátlapi kamerák számából lehet megmondani, hogy melyik mobil van a felvételen, a Galaxy S20 három, a Galaxy S20+ négy, az állítólagos Galaxy S20 Ultra pedig öt darab modullal rendelkezik. Ezt leszámítva méretbeli különbség is lesz a három eszköz között, és a memória mérete, illetve az akkumulátor kapacitása sem egyezik majd, de ezeket a képekből nem lehet leszűrni.

Közben érezett egy rövid teaser videó is a februári Unpacked-hez, és azt is megtudtuk mik rejtőzhetnek a titokzatos fehér fátyol alatt.

Ha szeretnél többet olvasni a Samsung hamarosan debütáló felső kategóriás mobiljairól, csekkold korábbi cikkeinket is:

Hatalmas előrelépést hoz kamerában a Galaxy S11+

Lehetséges, hogy mégsem érkezik jövőre a Galaxy S11

Galaxy S20 Ultra néven jöhet a Samsung eddigi legjobb mobilja

Megvan a Galaxy S20 és a Fold 2 bemutatójának időpontja