Egyetlen gond van az új Samsung hajlítható kijelzős készülékekkel

z flip 3

A Samsung legújabb hajlítható kijelzős készülékei, hatalmas népszerűségnek örvendenek világszerte, csupán egyetlen gond van velük. Mutatjuk, hogy mi.

crypto50

A dél-koreai vállalat augusztus 11-én mutatta be a Samsung Galaxy Z Flip 3 és Samsung Galaxy z Fold 3 készüléket, amik azóta nem látott töretlen népszerűséggel bírnak, hiszen a jelentések szerint, csak a vállalat otthonában 39 nappal a készülékek bevezetése után, több mint 1 millió darabot értékesítettek.

Ez hatalmas szám, mivel nem 100.000 Ft-os mobiltelefonokról beszélünk, hiszen a sorozat legolcsóbb tagja 400.000 Ft-ért vásárolható meg, a legdrágább modell pedig 730.000 t-ért. A legtöbb oldal és felhasználó szerint, ez már egy kiforrott kiadás, ezért is olyan nagy a vásárlási kedv.

z fold 3

Az egyetlen probléma, ami fent áll a készülékkel kapcsolatban az az árukészlet. Akkora a kereslet, hogy a cég egyszerűen nem tud minden vevőt kiszolgálni időben, sőt vannak olyan esetek, amikor több, mint 1 hónapot kell várni a kiválasztott készülékért.

Nyilván benne volt a levegőben, hogy nagyot üthet ez a sorozat és a Samsung kommunikációja is arról szól, hogy az emberek minél jobban megismerjék ezeket a termékeket, viszont ekkora keresletre, talán még a cég sem számított.

A hírek szerint a Samsung több ponton orvosolta a helyzetet, valószínűleg ezért is nem érkezett meg az idei Samsung Galaxy Note széria, mivel nem lett volna elég alkatrész. Másfelől a gyártókapacitásokat is bővítik. Reméljük, hogy hamarosan mindenki megtudja majd vásárolni a készülékeket.


Forrás