Együtt mutat be valami újdonságot a Google és a Samsung

Február 11-én lesz az új Samsung csúcsmobilok bemutatója, egy friss Tweet-ből kiderült, hogy a Google is ott lesz a shown, sőt, közösen lepleznek le valamit a dél-koreaiakkal.


A februári Unpacked-en több érdekes készülékkel is megismerkedhetünk, egyrészt jön a Galaxy S20 széria, illetve a Samsung második hajlítható mobilja a Galaxy Z Flip is. Valószínűleg ekkor mutatják majd be a Samsung új Bluetooth fülesét is, ami Galaxy Buds+ néven érkezik, de a Google tegnapi Twitter-posztja alapján még jön valami más is. Az pontosan nem derül ki hogy mi, a keresőóriás csupán annyit árul el, hogy “valami izgalmasra” számíthatunk.

Talán közösen fejlesztett szoftverről lehet szó, de a legreálisabb esély arra van, hogy a Google a Galaxy Z Flip-en mutatja be, az összecsukható képernyővel szerelt kagylómobilokra optimalizált felületét az Androidnak. Szóba jött viszont az is, hogy Galaxy telefonok natív Google Duo video chat támogatás kapnak. Utóbbi mondjuk nem hangzik valami nagy durranásnak. Nincs kizárva viszont az sem, hogy valami teljesen új érkezik, amiről eddig még pletykaszinten sem lehetett hallani.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.