Elérhető az iOS 12 nyilvános bétája

írta: odinsann

Pár nappal előbb érkezett az Apple által beígért iOS 12 béta verziója, melyet a fejlesztők és a vállalkozó kedvű felhasználók is kipróbálhatnak.


Tegnap este adta ki az Apple a rajongók által nagyon várt iOS 12 béta első nyilvános változatát. A rendszer számos újdonságot tartalmaz, ilyenek az új kiterjesztett valóság funkciók, a megváltozott felülettel érkező gyári alkalmazások, vagy éppen a FaceTime fejlesztései.

Mivel béta változatól van szó, ezért napi használatban lévő készülékre nem mindenképpen ajánlatos feltenni, az alkalmazások bugokat, hibákat tartalmazhatnak, vagy egyéb kellemetlenségeket okozhatnak. Aki ennek ellenére úgy gondja, hogy ki szeretné próbálni az iOS 12 bétát, az feltétlenül készítsen biztonsági mentést előtte az eszközéről.

Az iOS 12-t pedig a következő készülékeken próbálhatjük ki: Phone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad 5.gen, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad 2017, iPad Pro 9,7″, iPad Pro 10,5″, iPad Pro 12,9″ (mindkettő), 6. gen. iPod Touch.

forrás: gsmarena