WWDC 2024: Minden, amit eddig tudni lehet!

Olvasási idő kb 2-3 perc.

WWDC 2024

Itt a WWDC hónap! Hónapok óta terjednek a pletykák arról, hogy mit láthatunk majd az Apple éves fejlesztői konferenciáján, és már csak néhány nap választja el attól, hogy minden kiderüljön, ahol az Apple bemutatja, mit tartogat az iOS 18, macOS 15. Nagyon reméljük, hogy használható iOS és macOS fog kikerülni az éterbe!

Egyes pletykák szerint a Beats paletta is frissülni fog, meglátjuk! – Ami biztos, hogy élőben követjük az eseményeket (nem úgy, mint az utóbbi keynote alkalmával).

Az A.I. és az iOS kapcsolatáról itt értekeztünk!

A felújított iPhone 14 modellek

Az Apple ezen a héten megkezdte a felújított iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max modellek értékesítését az Egyesült Államokban és néhány más országban az eszközök 2022 szeptemberi megjelenése óta először. – Ez sajnos egyelőre csak a telekomnál elérhető de lehet szemezgetni: itt!

iOS 18 A.I. újítások

A pletykák szerint az iOS 18 új mesterséges intelligencia-funkciók széles skáláját fogja hozzáadni az iPhone-hoz.

Az új funkciók állítólag magukban foglalják a mesterséges intelligencia által vezérelt fotóretusálást, a hangjegyzetek átírását, az e-mailekre és üzenetekre javasolt válaszokat, a felhasználó üzeneteinek tartalma alapján automatikusan generált egyéni hangulatjeleket, a továbbfejlesztett Safari webes keresést és még sok mást.

A CarPlay

A hónap eleji sajtóközleményében az Apple három új kisegítő lehetőségeket emelt ki a CarPlay-be a frissítés részeként, köztük a hangfelismerést, a hangvezérlést és a színszűrőket. Emellett az Apple webhelye szerint az első új generációs CarPlay-es járművek 2024-ben érkeznek meg, így a bevezetés egybeeshet az iOS 18-cal.

WWDC 2024: Beats

A pletykák szerint a a régi áron de ránc felvarrással érkeznek az új Beats-ek, amikben sajnos továbbra sem lesz aktív zajszűrés de 18 órát fogja bírni a strapát és megkapja a Find My funkciót is. Kicsit úgy érezteti az Apple, hogy ad is valamit meg nem is és ha valaki kevesebb kompromisszumot akar akkor lesz szíves Airpods Pro-t venni!

A Beats Pill hangszóró

Várhatóan új Beats Pill-t is kapunk a többi hangszóró mellé, bár egyenlőre kérdéses, hogy elérhető lesz-e ugyanis a haza viszonteladó az iStyle honlapján, csak Anker-Soundcore, Bose és Logitech hangszórók és hangrendszerek rendelhetők.

 

Összességében várhatunk új hardveres és szoftveres termékeket, bízunk benne, hogy minél teljesebb lesz a felhasználói élmény ár/érték arányban! – 1 hét és minden kiderül Június 10-én.

MEGOSZTÁS