Elérhetővé vált a Google Pay Magyarországon is

google

Már régóta lehetett hallani arról, hogy ebben a térségben is megjelenhet a Google fizetős szolgáltatása okos eszközökre is. Most ez meg is történt a napokban.

crypto50

A Google Pay az egyik legnépszerűbb fizetős szolgáltatás, amit az okos eszközökön használnak. Persze ezen felül több alternatíva is létezik, mint az Apple Pay vagy a Samsung Pay. Utóbbi sajnos nem elérhető a térségünkben, így a Samsung felhasználók joggal lehetnek boldogok az új bevezetés kapcsán.

A dél-koreai cég legújabb Watch 4-es sorozata, mint ahogy már többször is megírtuk a Google Wear OS rendszerével érkezett meg, a saját fejlesztésű Tizen rendszer leváltása után. Számos előnyöket hordoz ez a felhasználóknak számára hiszen több alkalmazás érhető el, köztük a dedikált Google alkalmazások is.

watch 4

Egy új Google által kiadott jelentés szerint plusz 10 országgal növelték azon országok számát, ahol a Google Pay szolgáltatás elérhető. Ide több térségbeli ország is belekerült, mint például Ausztria, Románia, de a legjobban annak örülhetünk, hogy Magyarország is a listán szerepel.

Így végre a legújabb Samsung okosórák is képesek a mobilos fizetésre, sokak életét megkönnyítve ezzel. Egyelőre nem minden bank kártyái regisztrálhatóak, viszont a lista folyamatosan fog bővülni.


Forrás