Élő képeken a Samsung Galaxy S21 FE készülék

s21 fe

Rengeteg pletykát hallhattunk már a Samsung következő FE készülékéről, aminek bemutatásához egyre közelebb járunk. Most élő képeken lehet látni a terméket.

crypto50

A Samsung Galaxy S20 FE okostelefont tavaly a dél-koreai cég szeptemberben mutatta be, ami azóta is töretlen népszerűségnek örvend világszerte. Magyarországon egy jó akció keretein belül akár 174.999 Ft-os áron is beszerezhető a termék. Az utód modellt már többször beharangozták, viszont még mindig nem került bemutatásra.

Valószínűleg az idei évben már nem is fog megjelenni, mivel a legutóbbi pletykák szerint 2022 januárjában mutatkozhat be a CES-en az újdonság. Nagyban befolyásolta a termék megjelenését a globális chiphiány és a hatalmas érdeklődés a Samsung Galaxy Z Flip 3 és Samsung Galaxy Z Fold 3 iránt.

A közelgő megjelenés miatt egyre több hír és szivárgás érkezik az okostelefonról. Most képek szivárogtak ki róla, hogy hogyan is nézhet ki testközelből. A hasonlóság nagyon nagy a sima S21 modellekkel, viszont a kamerasziget a hátlapon szemmel láthatóan máshogy lesz megoldva.

A Samsung Galaxy S21 FE több színkivitelben jelenhet meg, csak úgy, mint az előd. Hardveresen Snapdragon 888 vagy Exynos 2100 munkálkodhat a termékben, 6 GB vagy 8 GB RAM mellett. Az akkumulátor kapacitása 4500 mAh, amit vezetékesen és vezeték nélkül is lehet majd tölteni.


Forrás