Eltérő kamerarendszerrel jöhet a Galaxy Note20 és Note20 Ultra

note-10-cover

Kereken három hét van hátra a Galaxy Note20 széria bemutatójáig, és szinte naponta lehet hallani valami új hírt a két mobilról. Most a kamerarendszerrel kapcsolatban jött egy friss infó, úgy tűnik ezen a vonalon is lesz egy kis eltérés a két eszköz között. 

Az ellátási lánc egyik tagjától kiszivárgott két kép, amin a Galaxy Note20 és Note20 Ultra kamerarendszerének egyik komponensét láthatjuk. A méretbeli különbség egyből kiszúrható, az Ultra kameraszigete jóval nagyobb lesz, mint a standard modellé. A szenzorok terén is várható eltérés, mind a három variáns három kamerával és LED vakuval érkezik, de az Ultra úgy tűnik lézeres autófókuszt is kap.

Korábbi pletykák szerint 108 megapixeles főkamerával, 12 megapixeles ultra széles látószögű modullal és 13 megapixeles periszkópos teleobjektívvel kalkulálhatnak azok, akik megveszik a Samsung új csúcsmobilját. A képek alapján az Ultra valamivel nagyobb szenzorokat kaphat, nincs kizárva tehát, hogy a lencsék számával is variál egy picit a Samsung, aminek köszönhetően kiegyensúlyozottabb és jobb képminőség érhető el a fotózás során. note-20-cover

A múlt hónapban felmerül, hogy a Galaxy S20 Ultrában debütált 100x-os Space Zoom nagyítást 50x-esre cserélheti a gyártó, ezzel kapcsolatban hivatalos infót viszont egyelőre nem kaptunk. A Galaxy Note20 sorozat bemutatóját augusztus 5-én tartja a Samsung, sajtóesemény nem lesz, a koronavírus miatt egy online eventen ismerkedhetünk meg a két újdonsággal.