Extra kamerával jöhet a Samsung Galaxy S23 Ultra

A dél-koreai vállalat a következő évben piacra dobhatja a Samsung Galaxy S23 Ultra okostelefont, ami kamerában a legjobb lehet majd a piacon. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Samsung a szivárgások szerint valamikor a következő év elején fogja majd bemutatni a Samsung Galaxy S23 Ultra okostelefon, ami igaz, hogy még nagyon messze van, de folyamatosan érkeznek róla a szivárgások. Az már szinte biztos, hogy a legújabb generációs Qualcomm chipet fogja majd megkapni világszerte.

Biztosak lehetünk abban is, hogy a kijelző minősége még tovább fog majd javulni, emellett a napokban arról lehet olvasni, hogy megmaradhatnak az 5000 mAh-es akkumulátor kapacitásnál és a 45W-os töltés is maradhat, viszont a töltési sebesség ennek ellenére változhat, ha hozzányúlnak a töltési görbéhez.

s22 ultra

A napokban egy újabb jelentéssel találkozhattunk, hiszen egy neves szivárogtató megosztotta, hogy milyen főkamerát fog megkapni majd a csúcsmodell.

A Samsung már két 200 MP-es lencsét is bemutatott, amik közül a második generáció hamarosan debütálhat egy Motorola készülékben, a nagy dobást viszont saját részre tartogathatják majd, ugyanis a harmadik generációs 200 MP-es szenzor a Samsung Galaxy S23 Ultra okostelefonban debütálhat. Ezek persze egyelőre még csak pletykák, így érdemes helyén kezelni.


Forrás