Ez most a 10 legerősebb Androidos telefon

antutu

Az AnTuTu nemrég váltott a 9-es verzióra, bővítették a GPU tesztek sorát, kicsit variáltak a CPU teszteken, továbbá áttervezték a memória, tárhely és az UX teszteket is. A Top 10-es lista persze ettől függetlenül is érkezik, de pontszámokat nem érdemes az előző verzióhoz hasonlítani. 

INLOCK

Azon valószínűleg senki nem lepődik meg, hogy a legerősebb Androidos mobilok listáját a Snapdragon 888 lapkával szerelt készülékek alkotják. Akárcsak korábban, most is legalább 1000 készülék eredményének átlagát tüntetik fel a végleges listán. A Black Shark 4 Pro megtartotta az első helyet, de a dobogó második fokán álló Red Magic 6 Pro eléggé megközelítette a Xiaomi gamer mobiljának 830 ezres pontszámát. Egy jó frissítéssel ebből akár trónfosztás is lehet a későbbiekben. A OnePlus 9 Pro-nak sikerült megszerezni a harmadik helyet az Oppo Find X3 Pro-tól, ami így a negyedik helyre esett vissza. Az AnTuTu csapata kiemelte, hogy a OnePlus csúcsmobilja eléggé hajlamos a melegedésre.

Az ötödik és a hatodik helyen is Vivo mobilt találtunk, az X60 Pro+ 12/256 GB-os variánsának sikerül maga mögé utasítani az iQOO 7-et. A hetedik helyere a OnePlus 9 futott be. A nyolcadik helyre az pedig Asus legújabb gamer mobilja a ROG 5 került, amit a Realme GT és a Xiaomi Mi 11 Ultra követ. A Lenovo Legion 2 Pro már nem fért bele a Top 10-be, és a Xiaomi Mi 11 sem.

Forrás: antutu