Fotón tűnt fel a Huawei Mate 20 széria egyik tagja

írta: odinsann

Miután a Huawei P20 modellekkel márciusban megismerkedtünk, egyértelmű, hogy a Mate sorozat lesz a reflektorfényben, erről árulkodik a most kiszivárgott kép is.


Azt már tudjuk, hogy a Huawei az ősszel debütáló csúcsmodelljeivel szokta bemutatni a legújabb Kirin lapkákat, idén pedig a Kirin 980 és a Mate 20 termékcsalád lesz a soros. Természetesen minden egyes eltelt nappal közelebb kerülünk az eddig még ismeretlen időpontban megtartandó bemutatóhoz és az is nyilvánvaló, hogy már biztosan tesztelik valamilyen formában az új készülékeket.

A Slashleaks oldalán bukkant fel az állítólagos Huawei Mate 20 vagy Mate 20 Pro egyik korai prototipusára. A kép alapján kijelenthetjük, hogy a kávák mindenképpen keskenyebbek mint az elődöknél és úgy tűnik nincs szenzorsziget. Első ránézésre talán a Huawei Mate 10 Pro és a Mate RS keveréke juthat róla eszünkbe, ha a lentebb lévő sematikus képet is megtekintjük, ami a hátlapot is ábrázolja. Az előlapon rengeteg szenzor helyezkedik el, nem tudni pontosan mik lesznek ezek, akár kettős kamera vagy 3D arcfelismeréshez szükséges szenzorokat is láthatunk. Az ujjlenyomat olvasó sem látszik, így arra is megvan az esély, hogy az RS-hez hasonlóan a kijelzőben kap majd helyet.

Úgy hírlik a Huawei 6,9 hüvelykes sík OLED paneleket rendelt a Samsungtól, tehát egész nagy készülékről van szó, de még az is lehetséges, hogy lesz egy kisebb méretű változat is.

forrás: slashleaks