Geekbench teszten járt a Samsung Galaxy A13 5G

galaxy-a12-cover

Már írtunk nektek arról, hogy talán még az idén megérkezhet a Samsung Galaxy A13-as készülék, 5G támogatottsággal. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

crypto50

A Samsung tavaly decemberben mutatta be a Samsung Galaxy A12-es készüléket, ami azóta is töretlen sikernek örvend a jó árazása és specifikációi miatt. Ebből kiindulva, joggal bízhatnak a felhasználók abban, hogy még az idén bemutatásra kerülhet a Samsung Galaxy A13 5G.

Igen 5G, mivel a híresztelések szerint ez lehet a legolcsóbb 5G képes mobiltelefon a cég kínálatában. Hardveresen egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 700-as dolgozhat a készülékben 4 GB RAM és valószínűleg minimum 64 GB tárhely társaságában. Utóbbi tovább bővíthető MicroSD memóriakártyával.

A termék már Geekbench teszten is járt, amin az egymagos teszten 465 pontot, a többmagos teszten pedig 1106 pontot kapott. Az is kiderült, hogy szoftveresen Android 11 futhat a készüléken, így lehetséges, hogy még az idén megérkezik, mivel hamarosan már az Android 12 kerül bevezetésre.

Kamerák tekintetében állítólag egy 50 MP-es ISOCELL JN1 főkamera kaphat helyet valószínűleg további három kamera társaságában. Az akkumulátor pedig az előd modellből kiindulva minimum 5000 mAh-es lehet. A készülék árazásáról is hivatalos megjelenéséről nincs hír.


Forrás