Globális babérokra tör a MIUI 11

miui-11-cover

A MIUI 11 béta felülte Kínában már a múlt hónap óta elérhető, most pedig úgy néz ki, hogy hamarosan globálisan is mindenki frissíthet az új kezelőfelületre.


A Xiaomi Redmi Note 8 Pro október 16-tól lesz beszerezhető Indiában. Ezzel egyidejűleg pedig a MIUI 11 is megérkezik az országba, legalábbis erről árulkodik a MIUI hivatalos indiai Twitter oldala. Ez már egyértelmű jele annak, hogy hamarosan végre kitör Kínából az új kezelőfelület, a Gizmochina információi szerint rövid időn belül globálisan is letölthető lesz a Xiaomi mobilokhoz tartozó legfrissebb felület. Pontos dátumot nem kaptunk, csak annyit tudni, hogy valamikor október közepe után kezdhet el más országokban is letölthetővé válni az új verzió.

Azt azért érdemes megjegyezni, hogy a MIUI 11-el még nem érkezik meg az Android 10 azokra a készülékekre amelyek megkapják a frissítést. A felhasználói felület az új esztétikai változtatásokon kívül kellőképpen fel is gyorsítja majd a mobilokat, mivel ezt a verziót a leggyorsabb MIUI-ként tartják számon. Mivel a Xiaomi még hivatalosan nem erősítette meg a globális startot ezért nem árt pletyka szinten kezelni a dolgot.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.