Gyorsabb töltési sebességen dolgozik a Samsung

65w

Már nemrégiben hallani lehetett arról, hogy jövőre az eddiginél nagyobb töltési sebességet mutat be a Samsung. A hír igaznak bizonyulhat.

INLOCK

A 2022-es év a töltési sebességek párharca lehet a gyártók közt, hiszen egyre többen arra mennek rá, hogy minél gyorsabban feltöltsön a készülék. A Samsung is növelheti a maximális töltési sebességét a Samsung Galaxy S22-es szériával kezdve.

A dél-koreai cég idei csúcsmobiljai 25W maximális töltési sebességre képesek, míg ennél akad jóval gyorsabb töltési technológia. Érdemes viszont azt is megjegyezni, hogy más-más töltési szabványok vannak. A Samsung Galaxy S21 Ultra a 25W-os sebességgel az 5000 mAh-es akkumulátort 1 óra alatt tölti fel 100%-ra. Ez is mutatja, hogy nem minden a Watt számon múlik.

Pletykák szerint jövőre viszont a 65W-os sebesség is elérhető lesz a felhasználók számára, ha igény lesz rá. Az idei szériából kiindulva a telefon doboza nem fogja tartalmazni a töltőadaptert, azt majd külön lehet megvásárolni.

Minden bizonnyal jövő év januárjában ismerhetjük meg azt, hogy mi az előnye a Samsung készülékeknél a nagyobb töltési sebességnek, és mit is jelent ez a hétköznapokban.


Forrás